Një vit i shkëlqyer i ngritjen e fondeve për shkaqe të mira ...

Survivorbility ndihmoi të ngritur mbi £ 200.000 në vitin 2011!

Shuma më e madhe e ngritur në një ngjarje të vetme ishte për Macmillan Cancer Mbështetje; me 120 rrethoresh zjarrit kemi ngritur edhe më shumë se £ 20k!

Disa ngjarje të tjera depërtoi në £ 10k pengesë ... bërë mirë të gjithë të përfshirë. Le të shohim nëse ne mund të bëjmë edhe më të mirë në vitin 2012!

Bookmark and Share

Tags: ,

3 Përgjigjet për të "edhe një vit të shkëlqyer e ngritjen e fondeve për shkaqe të mira ..."

 1. Siç mund ta shikoni, ky numër është shumë specifike dhe mund të jetë e vështirë të mendoj në tuaj në qoftë se ju nuk e bëni
  tashmë e dimë madhësinë e saj. Shumë nga klientët e mi të përballet me çështjen e mos realizimit
  pse ata e bëjnë disa nga blerjet që ata bëjnë dhe vazhdimisht përballet me dilemën e nuk ka
  asgjë për të veshin. Kjo duhet të jetë rasti i
  Cheryl Cole e bukur.

 2. Lez miller thotë:

  Hiya

  Mund të dërgoni një paketë e aplikimit dhe informacionit

  Gëzuar

  Lez

  07702174383

 3. Lez thotë:

  Oops mund ta fshini kete koment me numrin tim në cheers ^^

Lini një Përgjigju

CommentLuv Enabled

Anëtar i Institutit Firewalking e Kërkimit dhe Edukimit